BIER-KAASBROODJIE

Print Recipe
BIER-KAASBROODJIE
Course Other
Prep Time 45 Minutes
Cook Time 1 Hour
Servings
1 Loaf
Ingredients
Course Other
Prep Time 45 Minutes
Cook Time 1 Hour
Servings
1 Loaf
Ingredients
Instructions
  1. Voorvirhit die oond tot 180ºC en bespuit ‘n broodpannitjie van 19×9×7 cm met kleefwerende kossproei of smeer ligies met botter.
  2. Sif die bruismeel en sout saam in ‘n groot bak.
  3. Voeg die kaasblokkies en bier by en meng deur.
  4. Voeg die water by as as die deeg te droog is.
  5. oer goed deur en skep in die voorberyde broodpannetjie.
  6. Sprinkle die saad oor en bak 1uur lank tot goudbruin en gaar.
Recipe Notes

JAPTRAP SARDYNGEBAK

Bron: boeremeisiesmaakkos

Print Recipe
JAPTRAP SARDYNGEBAK
Lekker ou Pilchards so eie aan Suid Afrika Bron: boeremeisiesmaakkos
Course Other
Servings
Ingredients
Course Other
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Meng die bruismeel en eiers goed deur.
  2. Meng die res van die bestanddele by.
  3. Plaas in 'n oondbak, wat met botter gesmeer is.
  4. Bak teen 180 grade vir 30 minute.
Recipe Notes

Room Brood

Print Recipe
Room Brood
Course Other
Prep Time 20 Minutes
Cook Time 1 Hour
Passive Time 1 Hour
Servings
1 Brood
Ingredients
Course Other
Prep Time 20 Minutes
Cook Time 1 Hour
Passive Time 1 Hour
Servings
1 Brood
Ingredients
Instructions
  1. Smeer ‘n swartboom pot of spuit dit men “spray n’ cook”.
  2. Maak ballietjies met die deeg en sit dit in die pot.
  3. Laat dit rys. (+-1uur)
  4. Meng die potato bake en room.
  5. Gooi dit oor die brood.
  6. Sit dit in die oond tot gaar(ongeveer 1 uur).
Recipe Notes

Bechemel Sous (Wit Sous)

Print Recipe
Bechemel Sous (Wit Sous)
Course Other
Prep Time 20 minutes
Servings
1 L
Ingredients
Course Other
Prep Time 20 minutes
Servings
1 L
Ingredients
Instructions
  1. Smelt die botter oor 'n baie lae hitte. voeg die Paprika by en braai dit in die botter.
  2. Voeg nou die meel by en braai dit totdat dit ligter word.
  3. voeg nou die melk by en "wisk" dit sodat dit nie klonte vorm nie. (alles oor lae hitte)
  4. As al die melk in is voeg die heuning by, en kook totdat dit nie meer meelerig proe nie.
  5. "season" nou met die sout peper en aromat na smaak.
  6. Vir meer sous verdubbel die bestandele.
Recipe Notes