BIER-KAASBROODJIE

Print Recipe
BIER-KAASBROODJIE
Course Other
Prep Time 45 Minutes
Cook Time 1 Hour
Servings
1 Loaf
Ingredients
Course Other
Prep Time 45 Minutes
Cook Time 1 Hour
Servings
1 Loaf
Ingredients
Instructions
  1. Voorvirhit die oond tot 180ºC en bespuit ‘n broodpannitjie van 19×9×7 cm met kleefwerende kossproei of smeer ligies met botter.
  2. Sif die bruismeel en sout saam in ‘n groot bak.
  3. Voeg die kaasblokkies en bier by en meng deur.
  4. Voeg die water by as as die deeg te droog is.
  5. oer goed deur en skep in die voorberyde broodpannetjie.
  6. Sprinkle die saad oor en bak 1uur lank tot goudbruin en gaar.
Recipe Notes

JAPTRAP SARDYNGEBAK

Bron: boeremeisiesmaakkos

Print Recipe
JAPTRAP SARDYNGEBAK
Lekker ou Pilchards so eie aan Suid Afrika Bron: boeremeisiesmaakkos
Course Other
Servings
Ingredients
Course Other
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Meng die bruismeel en eiers goed deur.
  2. Meng die res van die bestanddele by.
  3. Plaas in 'n oondbak, wat met botter gesmeer is.
  4. Bak teen 180 grade vir 30 minute.
Recipe Notes