JAPTRAP SARDYNGEBAK

Bron: boeremeisiesmaakkos

Print Recipe
JAPTRAP SARDYNGEBAK
Lekker ou Pilchards so eie aan Suid Afrika Bron: boeremeisiesmaakkos
Course Other
Servings
Ingredients
Course Other
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Meng die bruismeel en eiers goed deur.
  2. Meng die res van die bestanddele by.
  3. Plaas in 'n oondbak, wat met botter gesmeer is.
  4. Bak teen 180 grade vir 30 minute.
Recipe Notes

Koffie-sjokolade koek

Print Recipe
Koffie-sjokolade koek
Course Dessert
Cook Time 35 minutes
Servings
Ingredients
Koek
SOUS
Versiersel
Course Dessert
Cook Time 35 minutes
Servings
Ingredients
Koek
SOUS
Versiersel
Instructions
Koek
  1. Skei eiers
  2. Klop eierwit en kremetart saam tot styf.
  3. Room eiergeel en suiker tot lig en romerig.
  4. Meng olie, kookwater en vanilla en gooi bietjie vir bietjie by eiergeel beslag.
  5. Sif meel, kakao, sout en bakpoeier saam en gooi bitjie vir bietjie by mengsel.
  6. Vou eierwitmengsel by beslag in.
  7. Bak vir ± 30 – 35min.
Sous
  1. Gooi alle bestandele in pot en kook tot alles opgelos is.
Versiersel
  1. Klop room tot effens styf.
  2. Meng room en caramel treat.
  3. Opsioneel kan 50ml Amarula bygevoeg word.
Recipe Notes

Bobotie

Print Recipe
Bobotie
Course Main Dish
Prep Time 30 minutes
Cook Time 45 minutes
Servings
Ingredients
Course Main Dish
Prep Time 30 minutes
Cook Time 45 minutes
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Week brood in helfte van die melk.
  2. Braai uie in olie tot sag en goudbruin
  3. Voeg by kerriepoeier, gemmer en appelkooskonfeit en roer.
  4. Voeg vlies by en roer, braai deeglik.
  5. Voeg soppoeier en brood by.
  6. Klits eiers en oorblywende melk, mosterd en sout.
  7. Voeg die helfte van die mengsel by vleis
  8. Skep in oond skottel.
  9. Gooi res van melkmengsel bo-oor.
  10. Bak ongeveer 45 min teen 180ºC.
  11. Bedien.
Recipe Notes

Pannekoek

Print Recipe
Pannekoek
Course Dessert
Servings
Ingredients
Course Dessert
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Klits eier en water saaam
  2. Sif droe bestandele en meng goed
  3. Gooi water en eier by en meng verder
  4. Gooi die olie by, meng baie goed!
  5. Bak in 'n non-stick pan met bietjie botter/olie vir die eerste een
Recipe Notes