Lasagne-potjie

Print Recipe
Lasagne-potjie
Course Main Dish
Servings
Ingredients
Course Main Dish
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Maak die kaas sous aan en laat staan.
  2. Braai die uie,knoffel tot bruin.
  3. Voeg die spek by en braai tot gaar.
  4. Voeg maalvlies by en geur met sout, peper en origanum, braai tot gaar.
  5. Voeg dan die soya sous by.
  6. Gooi dan die blik heel tamaties, die tamatiepureé en die tamatiepasta by.
  7. Voeg dan die macaroni by.
  8. Kook tot die pasta sag is.
  9. Gooi dan die apelkoos konfyt en sjerrie by.
  10. Gooi dan die kaas sous by en kaas op en laat vir ‘n rukkie prut sodat die kaas kan smelt.
Recipe Notes

JAPTRAP SARDYNGEBAK

Bron: boeremeisiesmaakkos

Print Recipe
JAPTRAP SARDYNGEBAK
Lekker ou Pilchards so eie aan Suid Afrika Bron: boeremeisiesmaakkos
Course Other
Servings
Ingredients
Course Other
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Meng die bruismeel en eiers goed deur.
  2. Meng die res van die bestanddele by.
  3. Plaas in 'n oondbak, wat met botter gesmeer is.
  4. Bak teen 180 grade vir 30 minute.
Recipe Notes